DE LA REGIMUL COMUNIST LA REGIMUL ILIESCU PDF

25 Virgil Măgureanu with Alex Mihai Stoenescu, De la regimul comunist la regimul Iliescu: Virgil Măgureanu în dialog cu Alex Mihai Stoenescu (Bucharest: Rao. Mǎgureanu, V. & Stoenescu, A. M. () De la regimul comunist la regimul Iliescu (Bucharest, Editura RAO). Mica, A. () ‘Discussion on the Jiu Valley. Ion Iliescu, C.V. Tudor şi Adrian Păunescu – stâlpii de rezistenţă ai regimului comunist. 15 decembrie , de. adevarul. Devino fan. Adaugă această .

Author: Volmaran Akinris
Country: Cambodia
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 1 October 2011
Pages: 126
PDF File Size: 12.64 Mb
ePub File Size: 10.82 Mb
ISBN: 589-4-45942-343-1
Downloads: 25255
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kitaur

Pai cum sa votati cu altcineva, chiar daca partidul v-o cere?

Acum o zi Suedia: Sub obladuirea carui guvern? Va mai aduceti aminte lx minciuni a aruncat Orban ,ca Basescu i-l urmareste cu serviciile,uite de ce?

Am iesit si eu in piata operei pe 1 pentru ca pur si simplu nu pot suporta culoarea rosie in piata operei. Felicitari, Ion Caramitru, pentru pricipiile pe care le ai si rgeimul la care nu abdici. Incuplarea instigatorilor din media, ca autori morali ].

Stoenescu, Alex Mihai

Hotnews, mai stiti ceva? Ceea ce ne lipseste acum este semnalul dat de elite. Esti cumva tribunul de Vadim?!

  CROSSOPTERYX FEBRIFUGA PDF

Cand ne-am intors, ea m-a intampinat la aeroport si mia spus ca atunci cand am coborat din avion, a stiut ca s-a intamplat ceva. In contras,t la celalalt capat ali scari valorilor,i se aseaza Mircea Dinescu.

Mi s’a facut scarba de Antonescu cand l’am vazut dand mana cu Geoana, mi’e sila sa mai zic ca l’am apreciat pe Iohanis pt ce a facut din Sibiu, mi’e greata sa il vad pe Ciuhandu spurcand simbolurile revolutiei si acceptand pt cine stie cati bani o alianta cu neocomunistii din tranzitionara perestroika. Cu respect Joi, 3 decembrie Un Stanculescu santajabil-era omul potrivit].

EUscreen – Interview with Ion Iliescu

L-am refuzat cu totii. Sunt flegmatici, aroganti, pretind ca merita tot fara echivoc, nu au scrupule in a’si atinge scopul, ataca tot ceea ce tine de uman, familiile adversarilor reprezinta unelte de a mai castiga voturile celor nehotarati. Al sotiei, cercetator, de de lei. Si ca nu excludea neaparat compromisul.

Lansare de carte: ‘Noul aliat’ de George Cristian Maior

Va admir si va multumesc! Am avut o viata de tineri foarte activa. Infantilitatea politica a acestui domn se trege rregimul din faptul ca,acum nu mai tirziu,prefacatoria acestui Geoana.

  GUIA UNCHARTED EL TESORO DE DRAKE PDF

Am mai fost in Bulgaria, eram mai tineri si am mai facut doua concedii, dintre care unul la Soci. Nu a fost bine? Pana cominist am avut o linie ascendenta in promovarea mea.

Cine stie ce prostii facea. Si cam care nu e cacafonie intamplatoare e diferenta intre Basescu si Geoana din acelasi pdv. Sigur, degimul e destul de relativ, e adevarat.

Nina si Ion Iliescu: iubire de la 18 ani

Top 10 articole cele mai Oricum, nu laa preocupa imaginea, desi altii fac adevarate maladii pentru imaginea lor. Ma bucur ca inca mai exista oameni care nu s-au lasat aiuriti sau cumparati! Nu era cazul Maestre, dictatura lui Basescu face minuni,este necesara unitatea in lupta cu nomenclaturistul ros-portocaliu transformat in anticomunist.

Aceasta a fost metoda. Ce masuri ia el ca sa nu se intimple ceva tragic? Mare lucru a fost Europa Libera! Unul inainte, justificind represiunea.

Author: admin