DESCARCA DECONT TVA PDF

Informaţiile necesare pentru realizarea aplicaţiilor client pentru consultarea registrului persoanelor care aplică plata defalcată a TVA(serviciu web sincron). taxa pe valoarea adaugata by alina_nvc in Types > School Work. – Ebook download as Excel Spreadsheet .xls), PDF File .pdf), Text declar pe proprie raspundere decont cu suma negativa de TVA denominare.

Author: Akirg Tataur
Country: Albania
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 18 August 2011
Pages: 198
PDF File Size: 11.71 Mb
ePub File Size: 14.42 Mb
ISBN: 279-7-15506-619-8
Downloads: 32522
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dajind

Posturile pot fi definite pe destinatii interne, pentru unitate si externe pentru terte persoane – angajatori, in cazul serviciilor de recrutare si selectie de personal – externalizate. Inchiderea perioadei de gestiune Construirea si salvarea Balantei de Verificare; Verificarea corelatiilor dintre Contabilitatea de Gestiune si Contabilitatea Financiara; Configurari stabilirea criteriilor de selectie si recrutare de personal ex: Mentenanta corectiva curativa, paliativa reprezinta ansamblul de activitati realizate dupa defectarea mijlocului fix sau dupa degradarea functiei sale in mod neprevazut.

Consultarea operativa a documentelor primare si posibilitatea modificarii lor pana in momentul validarii celelalte statusuri ale unui document sunt: Centralizarea proceselor comerciale si de gestiune precum si a operatiunilor din salarizare si imobilizari din punct de vedere financiar-contabil Aprovizionare: Instrumente pot fi inregistrate in RON sau valuta ; pentru documentele in valuta, daca este cazul, se calculeaza automat si se evidentiaza pe conturi diferentele de curs valutar.

Raportarea manoperei cu coduri de bare In sistemul integrat Clarvision ERP exista 2 moduri de raportare a manoperei cu coduri de bare: Pentru a optimiza utilizarea modulului, se propune pentru primul an de functionare o structura de cash-flow de tip sistem, pe care utilizatorul o va putea modifica ulterior dupa cum doreste.

Normele de timp pe operatii timpi de pregatire om respectiv masina si timpi executie om respectiv masina ; Categoria de tarifare a operatiei respective, categorie care in Catalogul de de tarife pe categorii de operatii are prevazut un tarif pe unitatea de timp minute, ore, etc.

Previzionarea se poate face in moneda mandantului sau in valuta paralela. In general gruparea este data de tipul de succesiune a interventiilor ciclu sau repetitive Definire catalog echipamente – mijloace fixe pentru care se planifica, inregistreaza si urmareste activitatea de mentenanta Definire cataloage de contoare – anumite echipamente au contoare care permit masurarea si inregistrarea folosirii echipamentului. Inregistrarea operatiunilor de girare catre furnizori a efectelor de incasat primite de la clienti.

  GO GETTER PETER KYNE PDF

Pregatirea fabricatiei Descrierea tehnologica a produselor finite, subansamblelor, reperelor, etc. Politici comerciale Sistemul permite definirea listelor de preturi si atasarea acestora clientilor carora li se aplica; 17 7.

Registrul persoanelor care aplică plata defalcată a TVA

Definire indicatori cash-flow Indicatorii cash-flow au o structura ierarhica care se defineste la nivelul unui an, o singura data. Avertizeaza expirarea reviziilor, contractelor, asigurarilor, rovinietelor. NET, remoting, dsecarca si a limbajului C ; 3 Sistemul dispune de un numar mare de rapoarte standard; de asemenea se pot modifica foarte usor rapoartele existente datorita unui instrument special conceput in acest scop, si anume editorul de rapoarte; Scurta descriere a functionalitatilor Clarvision 1.

Furnizori ; Clienti ; Gestiuni ; Financiar ; Manager ; Furnizori permite culegerea facturilor si avizelor de expeditie de la furnizori interni sau externi, facturi cu taxare inversa credit conturi, ; asigura incarcarea gestiunilor cu produsele receptionate descagca prime si materiale, marfuri en-gros sau en-detail etc.

Aceste informatii se transmit bancii sub forma unui fisier text, in vederea operarii lor din contul societatii.

decont tva format pdf

Case de marcat Datecs NOU: Atribuire de valori pe indicatorii primari Valorile se repartizeaza pe indicatori de pe documentele de trezorerie. Functii si avantaje edcont, multi-user, lucru in retea pe aceeasi firma sau pe firme diferite; meniuri si interfata foarte descsrca, usor de utilizat; usor de configurat de catre clienti, in vederea particularizarii, personalizarii de exemplu: Urmarirea productiei cu ajutorul acestui modul permite controlul si imbunatatirea calitatii produsului finit, contribuind la eliminarea timpilor morti si la reducerea rebuturilor.

In acest caz se poate stinge direct o factura furnizor cu o factura client sau cu un efect de primit de la client.

Integreaza o aplicatie de pontaj si control acces. Structura modulului Cash-Flow Modulul de cash-flow are urmatoarea structura in meniul Clarvision: Graficul evolutiei stocurilor pe grupe de articole; Graficul evolutiei stocurilor in magazine; Ponderea stocurilor in magazine din total stocuri; Financiar: Operarea retururilor de marfa ale clientilor in moneda mandantului RON sau in moneda documentului diferita de RON ; Factura externa export cu urmatoarele functionalitati: O configuratie reprezinta o lista ordonata de indicatori neprimari pentru care in rapoarte se vor considera si descendentii lor daca acestia exista.

Rapoarte activitate de service Pentru monitorizarea activitatii de service exista urmatoarele rapoarte specifice: Fiecarui indicator definit i se poate asigna un Responsabil din lista angajatilor societatii.

Un cont operational incadrat intr-un indicator nu se mai poate folosi in calculul altui indicator.

Functionalitati CLARVISION ERP

Modulul permite gestionarea cheltuielilor generate de parcul de masini, grupate pe societatile din cadrul grupului, departamente, centre de cost, locatii. Makalah ERP Full description.

  HEIDISQL TUTORIAL PDF

Bugetul de venituri si cheltuieli Bugetul de venituri si cheltuieli constituie un instrument de control al cheltuielilor si veniturilor prin compararea previziunilor cu realizarile. Managementul personalului Fisa angajatului definirea angajatilor si a datelor personale, date de contact, date profesionale, persoane in intretinere, definirea tipului contractului de munca si a duratei acestuia, definirea datelor referitoare la salarii, sporuri, samd.

Date de baza Introducerea unitatilor de masura; Definirea depozitelor de tip magazin; Definirea caselor aferente depozitelor de tip magazin; Definirea si administrarea articolelor; Definirea caracterizarilor si formulelor contabile necesare pentru gestionarea articolelor la pret cu amanuntul; Definirea conditiilor de plata; Gestionarea furnizorilor si clientilor; 8.

Forum SAGA

Pentru accesul de pe terminale mobile este necesara licenta Clarvision Mobile. Situatie deecont cu sold – furnizeaza informatii despre instrumentele in sold la o anumita data, grupate in functie de criteriile selectate si filtrele aplicate de utilizator.

Inregistrarile gasite pentru criteriile de filtrare aplicate in antet se incarca in detaliile ferestrei si se importa se genereaza raportari de manopera cele selectate.

Propunerile de plati se refera la facturi, instrumente emise in contul facturilor, cont obligatii catre buget,etc. Pregatirea activitatilor de mentenanta Definire catalog tipuri de interventii – desemneaza clasa tehnica a interventiei, gruparea se face pe cicluri de interventii care se asociaza echipamentelor.

Operatii diverse Inchiderea perioadelor financiare; Operarea notelor contabile diverse.

Cataloage Construirea si gestionarea ierarhiei de centre de cost definite dupa criterii ca: Exista doua modalitati de gazduire a acestui server: Pentru detalii despre motivele pentru care sa alegi programele Albasoft, vezi: Adesea interventiile de intretinere depind de indicatiile contoarelor.

Contabilitate ; Evidenta primara ; Salarii. Cererilor de oferta transmise furnizorilor; Ofertelor primite de la furnizori in diverse monede; Functionalitati aferente: Modulul de logistica depozit cuprinde: Bugetul dedcarca venituri si cheltuieli se cecont face pe o perioada selectata luni, trimestru, anadica previzionarea veniturilor si cheltuielilor pe perioada dorita si compararea acestora cu veniturile si cheltuielile realizate din aceeasi perioada.

Author: admin