EXERCITII DE YOGA TIBETANA PDF

Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! – Almeea Top 20 Yoga Poses For Back Pain: Suffering from back pain? If yes. Christopher S. Kilham – Exerciţii de yoga tibetană. Cele 5 exercitii tibetane ale tineretii eterne; cu ele, un chinez a trait de ani! Five Tibetan Rites Poziții Yoga, Secvențe Yoga, Yoga Fitness, Fitness Pentru.

Author: Faurr Kigajora
Country: Solomon Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 21 November 2016
Pages: 251
PDF File Size: 6.43 Mb
ePub File Size: 14.24 Mb
ISBN: 600-4-66562-260-8
Downloads: 73902
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Ner

Stai in picioare, relaxata, cu mainile ridicate la nivelul umerilor si formeaza o miscare in directia inversa a acelor de ceas. Remember me Forgot password? Stai in pozitia de ingenichiere, insa cu restul fe drept, mainile pe langa corp si barbia in piept. Mai tineti respiratia pentru citeva secunde. Incepi cea de-a doua inhalatie si repeta de 21 de ori.

Incepi expiratia, revino la pozitia initiala. Va imbunatatii tonusul 4. Medicina Tibetana 2 Medicina tibetana 2.

Mentine aceasta pozitie pana cand bataile inimii si circulatia revine la normal. Complex de Exercitii Baschet Full description. Inspira cand te lasi pe spate, expira cand te lasi pe fata. Expirati pe nas sau pe gura formind cu buzele litera O. Medicina Tibetana a guide to natural healing.

La a doua repetitie a exercitiului incearca sa tii ochii inchisi pentru a vedea diferenta si daca te poti relaxa mai mult. Apleca capul cat sa fie in linie cu pieptul si incearca sa pui picioarele exerxitii talpile pe podea.

  INGENIERIA DE METODOS EDWARD V KRICK PDF

Tine ochii deschisi pentru a-ti mentine echilibrul. Dupa ce ai facut prima data exercitul de 21 de ori relaxat, repeta-l dar fara oprire.

Iti vor crea un echilibru hormonal, care odata cu varsta incepe sa se dezechilibreze balanta. Dupa ce ai facut pentru prima data exercitul incerca sa-l mai repeti o data fara oprire. Stai cu genunchi si palmele sprijinite de podea. Inspira cand te ridici, expira cand revii la pozitie. SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. Inspira cand te ridici de la podea si expira cand cand revi la pozitie.

Repetati exercitiul de cel mult tre esercitii. Va creste concentratia oxigenului din sange, ceea ce va accelera metabolismul, ducand la o pierdere in greutate mai rapida. La inceput ai nevoie sa gasesti locul cel mai potrivit unde trebuie sa pui mainile si picioarele pentru a reusi un V complet.

Apoi faceti o respiratie lunga, lenta si relaxati-va. Inspira cand ridici capul si picioarele, expira cand revi la pozitia de culcat. Inhaleaza, ridica capul, lasa-l pe spate, indoie mainile in spate, cu palmele in sold, lasandu-se grele, pozitie relaxata.

Exercitii de Yoga Tibetana – PDF Free Download

We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Dupa ce ai exersat de 21 de ori aceasta miscare, incerca sa mai faci cateva pentru a invata cum sa-ti menti echilibrul cand treci de la o pozitie la cealalta.

Exercitii Crystal Cristal reports. Lasa-ti capul aplecat in fata, incepi inhalatia, ridica fundul de pe podea in timp ce indoi genunchi si lasa-ti tot corpul sa se sprijine in maini, in timp ce iti ridici fundul si picioarele pana cand se creeaza o linie paralela a spatelui cu podeaua si lasa-ti capul pe spate.

  DELL PRINTER 1815DN PDF

In concluzie reprezinta o buna metoda de detoxifiere, de aceea la prima “sedinta” corpul se va simti putin slabit, tocmai din cauza acestor detoxifiari.

Exercitii de Yoga Tibetana

Cand te lasi pe spate, aceeasi regula, nu forta, lasa-l sa cada normal, atat cat ii este permis. Cand te opresti din rotatie inspira cat mai mult aer, pana simti ca nu mai are unde intra. Nicio parte a corpului in afara de degetele de la picioare si palme nu trebuie sa atinga podeaua.

Exercitii exerxitii Yoga Tibetana. Incepi expiratia, indoaie picioarele si spatele, ridica fundul pana cand se formeaza un Exerccitii cu deschizatura spre podea.

Mentine pozitia, expira si revino la pozitia de culcat. Tinindu-va respiratia si mentinind contractati muschii abdominali, intoarceti-va drepti, cu miinile pe solduri. Simti cum iti bate inima puternic si sangele circula intens?

Eventual poti inclina si putin umerii pentru a ajuta pozitia. Daca te vei culca eexrcitii, va fi acelasi sentiment ca si cum ai bea o cana de cafea. Aplecati-va in fata in timp ce expirati, punind miinile pe genunchi.

Author: admin