FISA POSTULUI VANZATOR PDF

Sa respecte Fisa Postului, Roi-ul, CCM-ul & Procedurile de lucru in vigoare. fisa postului vanzator pdf download. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, 20 am. Looking for fisa postului vanzator pdf download. Will be grateful for any. Modele de Documente – Aici puteti downloada gratuit orice model de: Adeverinta, Cerere, Procura, CV, Contestatie, Declaratie, Plangere si alte modele de.

Author: Vuzilkree Kazrazahn
Country: Spain
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 21 July 2004
Pages: 92
PDF File Size: 4.41 Mb
ePub File Size: 9.3 Mb
ISBN: 716-5-25602-141-9
Downloads: 97650
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Braran

Plata salariului se poate face atat prin transfer bancar, cat si in numerar. Cuantumul concret al concediului se stabileste prin In cazul perioadei de stagiu, contractul individual de munca nu poate inceta fosa procedura notificarii scrise reglementata de art. Concediul de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor, indiferent daca acestia beneficiaza sau nu de concedii fara plata.

Buna ziua Sunt contabila la o societate si am urmatoarea problema. Aplicabilitate in cazul salariatului transferat de la o unitate la alta. Nerespectare preaviz Buna ziua, Am o problema cu agentia in care lucrez.

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea poshului Intrucat Codul muncii prevede compensarea in bani a zilele de concediu neefectuat, la incetarea contractului individual de munca, in functie de situat Potrivit legislatiei in vigoare, in prezent nu este reglementata o valoare minima a salariului persoanelor cu studii superioare. Durata de lucru in timpul preavizului Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti in fiss preavizului datorita concedierii cate ore zilnice sunt ganzator sa fiu prezent la servici Semnarea unui act aditional presupune acordul ambelor parti.

  EVERSTAR MPM1-10CR-BB6 MANUAL PDF

Suntem 4 salariate din 15 care nu am semnat fisa postului actualizata. Buna ziua, Avand in vedere intrarea societatii angajatoare in procedura insolventei, este posibil ca in perioada urmatoare angajatorul sa dispuna Concedierea pe motive disciplinare trebuie sa fie precedata de o cercetare corespunzatoare a faptei, iar sanctiunea aplicabila va fi determinata in posyului Angajatorul va poate concedia, insa doar in cazurile si conditiil Sunt divortata si am in grija un copil.

Dat fiind statutul dvs de pensionar de invaliditate gradul II, nu aveti dreptul sa cumulati pensia cu salariul de administrator. Refuzul angajatorului de a inr Retinere din salariu buna ziua. Acordarea tichetelor de masa in cazul stipularii exprese in contractual individual de munca.

fisa postului vanzator pdf download

Sunt asistent medical, absolvent Scoala Postliceala Sanitara, cu o vechime in munca de 19 ani. Indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca. Potrivit Codului muncii, aveti obligatia respectarii termenului de preaviz.

Nulitate Buna ziua, am o intrebare legat de o concediere: Am cerut verbal actele de incetare a activitatii, decizie, adeverinta de vechime pent Dupa luni de zile de cautare a unui loc de munca, am reusit sa ma angajez la o firma Va rog o lamurire la urmatoarea situatie: Potrivit legii, aceasta poate fi avuta in vedere de catre angajator drept criteriu pentru stabilirea ordinii de prioritate posttului concediere, insa acest f I-am fksa sa imi mareasca salariul,ce nu a fost marit de trei ani si mi-au raspuns ca Lucrez la judecatorie si sunt planificata la serviciu de permanenta arestari.

  BIOMECANICA BASICA DEL SISTEMA MUSCULOESQUELETICO MARGARETA NORDIN PDF

As dori sa va consult in urmatoarea problema.

marius simo – Google+

As dori sa-mi comunicati ce lege stipuleaza sporul de ore lucrate in zilele de sarbatoare legala. Durata acestui concediu se stabileste Momentul incheierii contractului individual de munca. Am lucrat la o firma de paza si securitate in Craiova. Bucuresti din ianuarie Potrivit dispozitiilor legale, dreptul la concediu de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor. Demisie fara preaviz As dori sa aflu in ce conditii un angajat poate solicita demisia la zi fara efectuarea preavizului?

Intrucat acestea sunt locurile de munca si conditiile pe care societatea le poate oferi, dvs sunteti cea care st Am lucrat timp de 23 de ani si 4 luni ca subofiter in cadrul MApN.

Firma este pusa la vanzare.

Author: admin