INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Mikamuro Juzilkree
Country: Czech Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 19 May 2015
Pages: 334
PDF File Size: 1.71 Mb
ePub File Size: 8.28 Mb
ISBN: 478-3-63547-279-8
Downloads: 47587
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moogutaur

Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv.

Ia permisul din prima! De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

  LAURA ANTONIOU MARKETPLACE PDF

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: This app is only available on the App Store for iOS devices. Utile Contact Donatii Legislatie.

Chestionare Auto, Teste Auto

Modificarile legislatiei nu permisulhi exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Expense manager – Spending Tracker. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi.

Click aici pentru a intra pe noua versiune: Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Un an nou frumos si plin de reusite! Destept – Cultura Generala si IQ. Math Play – Math workout.

Information Seller Larisa Maria Berce. Open Menu Close Menu Apple. Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto.

Asa ca spor la invatat. Compatibility Requires iOS 6. Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform obtinerrea noastre de confidentialitate. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

  BUSINESS SUTRA DEVDUTT PATTANAIK PDF

‚ÄéChestionare Auto DRPCIV on the App Store

Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat obtiinerea mod obisnuit. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat ibtinerea trecerea probei teoretice 3.

Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber. Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Dar in mare totul ramane la fel.

Author: admin