KRV SUZE I ZNOJ LEGIJA PDF

Legija i zemunski klan by Marko Lopušina(Book); Revolution: između razuma i srca Audience level: (from for Krv, suze to for Taina Moga ). I prve kapi znoja virkahu ko polucije sazrijevajue mladosti. Ali jednoga dana – onako od sluaja – zapazi, da je bacio krv. istu krv. Rairi mu se dobroduno lice i sjajne suze od ogromnog smijeha zatitrae na .. I eto – niu novinari, politiari, uenjaci, pisci – itava jedna legija ljudi, u kojih je tatina jaa od eluca. Svugde je meu primitivnim narodima krv smatrana kao poslastica – nikada kao neto Kod Suze, u drevnom Elamu (dananja Persija), naeni su ostaci po tipu veoma slini Kao tvorcu i vladaru sveta njemu pomae legija manjih boanstava, u poetku (Uinio sam to) I znoj potee ispod mog pazuha.

Author: Kigagami Faegul
Country: Grenada
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 27 May 2014
Pages: 297
PDF File Size: 17.8 Mb
ePub File Size: 5.88 Mb
ISBN: 748-9-45534-916-8
Downloads: 86243
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Juzuru

Njemu je sad bila suvina; bila mu je zapravo nita, ali on njoj ne prestajae biti sve.

krv suze i znoj pdf to word

Vojnik imenom Striker bljesnuo mu je svojom svjetiljkom u lice. Jer ja sam sve sad shvatio. Ali ona se turkae ostavljajui za sobom sjajnu prainu. Krupni zboj opet malo popustio.

Odakle taj Kameleon operira? Ali gospoa Gorup ne obazirui se na mua stane ispitivati velikim znlj Julija, te je izgledala ko pseto, kad gleda u kobasicu. Istog trenutka kad je najavio pauzu, Bolo je bio na nogama i kraj njega.

  KITARAN NITROGEN PDF

krv suze i znoj pdf to word

Godinu dana u tutnju dugo je vrijeme. Jolicoeur je ponovio imena O’Hari. Bijae pod “krvavim dojmom”, to tako porazno djeluje na ovjeka. Je li to nekakva grupa? Na mjestu drugoga bila je groteskna prazna duplja. Sreo bi je kadgod u gradu s k koarom, s kojom se je jedva vukla zagledavajui se u izloge i automobile po itave etvrte.

Radi sve, samo da ih zgrabi. I Arsen ostade zagledat u no, a blago lice jedne djevojke pomaljae plavetnu glavicu sa sanjom u raspletenim kosama, pruajui po licu trakove melanholije, to je crnila podoje i nabirala oko ustiju tanane bore.

reci neke.docx

pegija To znam jer sam bio jedan od njih. XII O’Hara je stajao na palubi metarske jahte dok je ova pljuskala po valovima nekoliko stotina metara od obale. I zna mnogo o tajnama kompanija. Dakle, izvolite sjesti, sir. Angel je zavezao do asfaltirane ceste i iza prvog se zavoja okrenuo prema natrag. Njezine gole ruke bijahu tanke, oi sklopljene i dah raspada ve miljae iz nje.

Njegove su ruke bile nemirne, a njezine se skliskahu kao da padaju od umora. Okrugli se prozor naglo otvorio i gejzir je ledene vode suknuo kroza nj.

Vers deux heures, peutetre. Ona djevojka baca postrance poglede na nas, jer misli, da zaviamo njezinome smijehu. On sve odvraa glavu. Ja u vas svejedno isplatiti, ali tako mora biti.

  LYMNOLOGY TEMPLE PONDS PDF

Arsen bi bio najvolio poletjeti za njom, sluati je i stiskati k sebi njezino izbito tijelo i rasputene kose. Odmah si vidio, da ovi ljudi, muko i ensko, rade est dana, da se mogu nasmijati legjia ovakim smijehom, to ne kae nita drugo, nego da su alobno glupi. Smithovi iz San Francisca? A u donjem desnom kutu, ispod adrese, bilo je: Dirao joj se sisa, lgija, ispoljenih kao mjehuri, ali ne osjeti strasti. Trebalo bi ga proglasiti nacionalnim bogatstvom.

Ne dobije nikaka odgovora. Momak je bio dobar, o tome nije bilo zbora. Njegova ena, milostiva Gorup, kako ju je sam nazivao i zahtijevao, da szue tako svaki zove, bijae anemina i puna kao vr budjejovike pive, dobra i meka kao palainka, a ljepuasta kao ena, to ljubi svoga mua, koji ju katkad oine u vinskom zanosu i draga pred ljudima u trijeznosti. Jer stari ljudi umiru nenadano.

Isuse, gdje je ovaj bio?

Ali straar ne poe za njim; stao je na njegovo mjesto i puhnuo kroz nos Kanarinac je skakutao u krleci cvrei ko da neto pita i dizae glavicu ko da iekuje odgovor.

Izidora mu je otvorila potpuno nove vidike.

Author: admin